Je had het je nog zo voorgenomen om het niet te doen en toch ben je er weer in getuind.

Het ‘snaaidier’ nam de regie van je brein over en hoppa; zak chips leeg. Je weet wel dat je het beter niet kunt doen, maar het is sterker dan jij. Je hebt er geen vat op. Het gebeurt vanzelf...

Je wilt het wel anders, maar je ziet er tegenop alsof het de Mount Everest is die je moet beklimmen. Want je bent al zo vaak op maandag begonnen met diëten, met dit keer écht gezond eten, zonder snoepen of snaaibuien. En elke keer ging je diezelfde week, en vaak genoeg nog dezelfde dag, weer voor de bijl. Dus denk je dat er niks aan te doen is. Je wilt écht wel, maar je voelt je een zwakkeling en daardoor lijkt het onmogelijk.

Maar niks is minder waar! Je kunt zeker iets doen aan je (vr)eetbuien, je eeuwige hang naar suiker het emotie-eten of je PMS vreetkick. Echt waar!

Hoe? Dat vertellen Laura Nijman en Jolanda van Rijn-Heere (yogadocent en oprichtster van Zen4Life) je graag tijdens de bijeenkomst:

 

"Weet waarom je (vr)eet!" Afrekenen met eetbuien & emotie-eten

weet waarom je (vr)eet

Tijdens deze inspirerende en informatieve avond leer je op een andere manier naar je eetgedrag en jezelf te kijken. Waardoor jij inzicht krijgt in de oorzaak van jouw (vr)eetbuiten en emotie-eten.

 

Tevens krijg je al handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met als resultaat dat jij:

  • weer vol zelfvertrouwen voor de spiegel staat
  • weer geluk gaat herkennen en tot je neemt
  • vrij bent van weggestopte emoties
  • weer van jezelf kunt genieten
  • jezelf weer volledig kunt vertrouwen als het om eten gaat
  • volop kunt genieten van eten, ook als het om chocolade, chips of koek gaat
  • gezond kunt eten, maar ook af en toe lekker snaaien zonder dat de hele verpakking op hoeft
  • je achteraf niet meer schuldig voelt
  • de lege chocolade wikkels niet meer onderin de vuilnisbak hoeft te verstoppen
  • geen schaamtegevoel meer hebt als je ‘buiten je boekje bent gegaan’

 

Voor vragen of verdere informatie over de eerstvolgende bijeenkomst van "Weet waarom je (vr)eet - afrekenen met eetbuien & emotie eten", neem je contact op met Laura (info@gezondegezinnen.nl) of Jolanda (info@zen4life.nl)

Weet waarom je (vr)eet! is een samenwerking tussen Laura en Jolanda van Rijn-Heere van Zen4Life.

Jolanda heeft een passie voor yoga en werkt in haar lessen veel met het herkennen van emoties en gedachtenpatronen. Wanneer je bij Jolanda in de yogales bent, is daar altijd tijd voor persoonlijke aandacht, een fysiek contact en helpt zij jou om de yoga op jouw lichaam af te stemmen.

Jolanda heeft sinds haar jeugd al veel behoeften aan verstilling. Dat heeft haar duidelijkheid, zelfinzicht en het vermogen om positief door het leven te kunnen navigeren opgeleverd.

Via diverse meditatie-, yoga- en mindfulness opleidingen, cursussen en workshops heeft zij zich ontwikkeld tot het vermogen om mensen te begeleiden op hun levenspad.

Jolanda - Zen4Life.nl