Voel jij je ’s morgens vaak moe terwijl je de avond ervoor toch op tijd naar bed bent gegaan?

Merk je dat je regelmatig een opgeblazen gevoel hebt in je buik?

Krijg je om de haverklap hoofdpijn of andere pijntjes waardoor je snauwerig reageert naar je kinderen toe?

Voel je je niet vrij in je eigen lijf omdat je gewicht niet bij je past?

Herkenbaar?

Voor mij in ieder geval wel. Tenminste tot een paar jaar geleden. Vroeger voelde ik me elke dag moe en had ik altijd last van een opgeblazen buik inclusief alle nare geluidjes en geurtjes die daarbij vrij kwamen…. Daardoor voelde ik me bij lange na niet vrij in mijn eigen lichaam.

En ik kan je vertellen dat voelt echt k*t…. ehm…. super vervelend. Zat ik op mijn werk, liep ik regelmatig naar de WC om daar de dwars zittende winden te laten…. Want ja, dat durfde ik natuurlijk niet achter mijn bureau te doen, ze konden nogal stinken…. Stel je voor, dat je lekker aan het werk bent en je collega zit de hele tijd stinkscheten te laten. Ppff(rr)t, daar zit je toch niet op te wachten.

Of die veel betekende blikken van ‘goh, zou ze zwanger zijn?’ omdat ik zwaarder was geworden en mijn buik zo opgeblazen was.

En dan de verjaardagen, feestjes of andere leuke dingen om te doen met vrienden en familie. Als ik al langer bleef (vaak ging ik eerder naar huis omdat ik me moe voelde), dan moest ik daar echt dagen van bij komen.

Verleden tijd!

Gelukkig is dat nu verleden tijd! Ik wilde mezelf weer fit en gezond voelen. Dus ging ik op onderzoek uit. En inmiddels weet ik waar het aan gelegen heeft. Want door goed ‘detective-werk’ te verrichten, weet ik dat voeding een véél grotere rol in mijn leven speelde dan ik ooit voor mogelijk had gehad.

En tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds enorm blij dat ik daar achter gekomen ben! Geen gênante vertoningen meer als er opeens een onwelriekend geurtje rondwaarde. Weer leuke jurkjes aan omdat ik daar weer slank in ben, in plaats van 5 maanden zwanger lijk. Volop energie voor een gezellig sociaal leven in plaats van elke avond om half 9 in bed. Door dit alles heb ik weer vertrouwen in mijn lijf terug gekregen. Net als mijn vrijheid. Vrijheid om te doen en laten wat ík wil, wat ík leuk vind, zonder me te hoeven laten leiden door wat mijn lijf aan kan (of niet aan kan…).

Ik ben er van overtuigd dat dat ook voor jou is weggelegd. Dus….

Ben jij daar ook klaar mee?

Ben jij nu ook voor altijd en eeuwig klaar met je vermoeidheid, opgeblazen gevoel of andere vage klachten? Waarvoor je tot nu toe nog geen échte oplossing hebt gevonden?

 

Wil jij, net als ik, je ook weer energiek en fit voelen?

Wil jij jouw gezondheid terug én zelf in de hand houden?

Wil je dat je klachten verdwijnen, zodat je je daar geen zorgen meer om hoeft te maken?

Wil je een gezond gewicht bereiken

Wil jij weer je zelfvertrouwen en vrijheid terug?

Wil je een voorbeeld zijn voor je kinderen, zodat zij gezond op kunnen groeien?

 

Dan is de Voeding-Wijzer je op je lichaam geschreven! Met de Voeding-Wijzer ben ik jouw persoonlijke voedingsdetective. Ik leg de verbanden bloot tussen jouw klachten en je voedingspatroon. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, we doen het samen.

voedingspatroon - gezondegezinnen.nl

We doen het samen!

Samen komen we erachter waar jouw vermoeidheid en/of klachten door veroorzaakt worden.

 

Ik laat je zien hoe je op een eenvoudige manier mijn adviezen en tips kunt toepassen binnen je drukke gezinsleven.

Je verankert deze veranderingen stap voor stap en spelenderwijs binnen je gezin.

Zodat jij weer volop kunt genieten van je gezin omdat je boordevol energie en levenslust zit.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken en piekerend wakker te liggen over hoe je de volgende dag weer door gaat komen.

 

En dat allemaal op een simpele en doeltreffende manier… Stel je nu eens voor dat dat ook voor jou is weggelegd?!

Zeg nu zelf, dat klinkt toch geweldig! En weet je, het fijne is, je hoeft het ook niet alleen te doen! We doen het samen

Het hoort erbij...

Of denk je nu “we hebben het allemaal druk met werken en een gezin, dus het is normaal dat ik me moe voel”. Of vind je dat het ‘erbij hoort’, want ach ‘iedereen heeft weleens wat... hoofdpijn, een opgeblazen gevoel of vermoeid gevoel’.

 

Onnodig!

 

Doordat ik me als voedingsdetective heb vastgebeten in mijn eigen voeding- en leefstijlpatroon én in dat van tientallen andere mama’s, weet ik als geen andere wat goede voeding voor jou kan betekenen.

Dus haal je vermoeide kop uit het spreekwoordelijke zand en neem je verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid, voor jouw leven.

Hóe wil jij  oud worden? Fit en gezond of vermoeid, chagrijnig en met allerlei (vage) klachten?

Je hebt een keuze daarin…. echt waar!

Eerste stap

Het is wel zo dat alleen jij de eerste stap kunt zetten. Dat kan ik, of een ander, niet voor je doen. En als jij die eerste stap zet, dan doen we het daarna samen. De komende weken ben ik heel graag jouw eigen persoonlijke voedingsdetective. Je hoeft het echt niet alleen te doen, we doen het echt samen.

Wil je weten of we een klik hebben om samen aan de slag te gaan? Bel me dan op 06-125 346 14 of laat je gegevens achter via het contactformulier, dan bel ik jou voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wat is een "Voeding-Wijzer" eigenlijk?

De Voeding-Wijzer is een tool waarmee je wijzer wordt over voeding. Dat is natuurlijk heel simpel en ook wel een beetje flauw gezegd. En weet je, het is wel waar.

 

Want met de Voeding-Wijzer leer jij

 

Stap voor stap welke voeding voor jou wél werkt en wat voor jou níet de juiste voeding is

De gezondste versie van jezelf te worden door de juiste stappen in je voedingspatroon te zetten

Hoe je moeiteloos je ideale energie niveau bereikt

Vooral hoe je op een makkelijke manier je gezondheid een boost kunt geven, zodat je klachten verminderen en vaak zelfs helemaal verdwijnen

 

En natuurlijk, je weet al best veel van gezonde voeding af toch?

Maarrrr, doe je het ook? Houd je jezelf aan alle goede adviezen? Dat is waar het vaak mis gaat, je weet al het een en ander, alleen doe je er niks mee. Of te weinig. En daarom neem ik je met de Voeding-Wijzer stap voor stap mee, zodat jij resultaat behaalt. Want dat is wat ik het liefste wil, dat jij resultaat behaalt!

Laat voeding je medicijn zijn - gezondegezinnen.nl

Ervaringen van anderen

“Je hebt me net dat duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had! Daardoor ben ik meer gaan lezen en heb je me, vanwege mijn gezondheidsklachten, op een nieuw spoor gezet. Dankzij jou ben ik allerlei stappen gaan zetten, die ik anders niet had gedaan. Daarvoor mijn onmetelijke dank, Laura!” - Carolina

"Laura heeft mij goed begeleid, echt met kleine stapjes tegelijk. Ze werkte met kleine doelstellingen per keer en gaf me de ruimte om dit te halen. Ze luisterde goed naar wat IK wilde en maakte zo mijn voedingswijzer persoonlijk. Ze gaf me het gevoel dat alles wat ik bereikte, al waren het soms maar kleine stapjes, goed was en dat vond ik fijn. Zo werd ik ook trots op wat ik deed. Laura is echt zo leuk en enthousiast! Ze motiveert je echt en pusht vooral niet. Ze geeft je het gevoel dat je goed bezig bent en houdt het leuk voor je. Ik ben echt heel blijf dat ik meegedaan heb met de voedingswijzer.” - Rosalie

“Nadat ik een week lang het voedingsdagboek had bijgehouden, kreeg ik van Laura praktische tips om gelijk aan de slag te gaan. De eerste week verdween mijn opgeblazen gevoel al en verbeterde mijn ontlasting. Ook viel ik zelfs 2 kilo af in de eerste week. Dit alles voelt zo fijn. Daarnaast voel ik me ook een stuk fitter dan voorheen.” - Lianne

"Ik  heb de VoedingWijzer als heel positief ervaren en ik zou deze zeker aanraden aan iedereen, die zich afvraagt wat de invloed van eten op je lichaamshuishouding is.

Van te voren dacht ik dat ik met name allemaal restricties opgelegd zou krijgen. Dit was niet het geval en de inzichten die ik van Laura kreeg hielpen me bij het maken van mijn keuzes.

Laura straalt veel enthousiasme en warmte uit en ze is een vrouw waar ik energie van krijg.

Heel erg bedankt Laura, voor je uitgebreide advies en je inspirerende gesprekken" - Beyke

Resultaten

In mijn praktijk mocht ik al getuige zijn van een aantal super mooie resultaten die behaald zijn door deelneemsters aan de VoedingWijzer. Jij kunt deze resultaten ook behalen

 

Je ervaart meer energie om gezellige dingen te doen

Leuke jurkjes en andere fijne kleding staan je weer onweerstaanbaar

Ook aan het einde van de dag heb je een platte en rustige buik

Je realiseert een gezond gewicht dat perfect bij je past

Je laat alleen nog maar geurloze scheetjes

Pijntjes en andere (vage) klachten komen niet meer voor in jouw woordenboek

Je ervaart meer rust binnen je gezin

Je zit veel lekkerder in je vel

Elke dag spring je fris en fruitig uit je bed

Je vindt een fijne balans tussen ‘gezond’ en ‘zondigen’

Je ervaart meer zelfvertrouwen en geluk

 

En weet je? Ik houd ook niet van ‘gedoe’, ik ben ook meer van praktisch handelen en simpele toepassingen. Dus dat is ook de manier waarop ik jou help. Met simpele voedingsadviezen die ook voor jou prima in te passen zijn in je dagelijks leven.

 

Denk je nu “Ja, dat wil ik ook!” Bel me dan gerust op 06-125 346 14 of laat je gegevens achter via het contactformulier, dan bel ik jou voor een gratis kennismakingsgesprek.

Je bent perfect gemaakt voor het eten dat je zou horen te eten - gezondegezinne.nl

Wat houdt de ‘Voeding-Wijzer’ praktisch in?

Met de Voeding-Wijzer kijk ik mee met jouw voedingspatroon. Ik neem je de taak als detective dus uit handen, zodat jij meer tijd over houdt voor bijvoorbeeld je gezin of andere fijne dingen. Daarnaast speel ik in op dat wat jij nodig hebt en maak ik een stappenplan gebaseerd op jouw unieke situatie.

De VoedingWijzer bestaat uit een intakegesprek, een door jou bijgehouden voedingsdagboek én door jou ingevulde vragenlijsten.  Aan de hand daarvan kom ik erachter wat jij kunt doen om resultaat te behalen en ontvang je een persoonlijk stappenplan waarmee je gelijk aan de slag gaat.

 

Intakegesprek (60 minuten)  €107,-

 

Elk opvolgend consult (45 minuten) €57,-

Het enige dat ik wil, is dat JIJ resultaat behaalt. Ik weet hoe vervelend het is om je niet vrij te voelen om dat te doen wat je zo graag wilt. Omdat je wordt tegengehouden door je lichaam. En daarom ben ik er voor jou. Om jou te helpen op weg naar een gezond(er), energiek en klachtenvrij leven. Zodat jij je weer helemaal gelukkig met en ín je eigen lijf kunt voelen.

Missie

Daarnaast word je ook nog eens een goed voorbeeld voor je kinderen. Je kunt alles wat jij leert over gezonde voeding ook aan je oogappeltjes doorgeven. Zodat zij gezond opgroeien en ook zij een gezonde toekomst tegemoet gaan.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mama’s zoals jij een gezonde stap binnen hun gezin te laten zetten. Zodat ook je kinderen gezonder gaan opgroeien dan nu het geval is. Dat ze een gezonde toekomst tegemoet gaan. En die gezonde toekomst begint bij jou lieve mama, want een kind weet niet beter! Als jij als ouder het goede voorbeeld geeft, dan volgt je kind als vanzelf en gaat het een gezonde toekomst tegemoet….

Dus als jij nu echt stappen wilt zetten, als je je nooit meer zorgen wilt maken over de klachten binnen je gezin, als je niet meer wakker wilt liggen door deze zorgen en als je kiest voor een gezonde toekomst voor jou en je gezin, zet dan die eerste stap. Alleen jij kunt die eerste stap zetten. Want weet je…..

“Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg...”

Dus als jij het nu anders wilt, als jij nu de eerste stap zet en als jij de wil hebt, dan toon ik je de weg.

Bel me nu gerust voor een gratis kennismakingsgesprek op 06-125 346 14. Of laat je gegevens achter via het contactformulier, dan bel ik jou voor een gratis kennismakingsgesprek.

En nee, je hoeft hier niet de deur voor uit als je ver(der) weg woont. Dan vind jouw VoedingWijzer gewoon plaats via telefoon of Skype. Wel zo makkelijk want dat scheelt je (reis)tijd.

Tijd die je nu kunt gebruiken om alvast een begin te maken met genieten van…. tja, waar wil jij weer van gaan genieten….?!

voedingspatroon en VoedingWijzer - gezondegzinnen.nl

Ervaringen van anderen

“Je hebt me net dat duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had! Daardoor ben ik meer gaan lezen en heb je me, vanwege mijn gezondheidsklachten, op een nieuw spoor gezet. Dankzij jou ben ik allerlei stappen gaan zetten, die ik anders niet had gedaan. Daarvoor mijn onmetelijke dank, Laura!” - Carolina

"Laura heeft mij goed begeleid, echt met kleine stapjes tegelijk. Ze werkte met kleine doelstellingen per keer en gaf me de ruimte om dit te halen.

Ze luisterde goed naar wat IK wilde en maakte zo mijn voedingswijzer persoonlijk. Ze gaf me het gevoel dat alles wat ik bereikte, al waren het soms maar kleine stapjes, goed was en dat vond ik fijn. Zo werd ik ook trots op wat ik deed.

Laura is echt zo leuk en enthousiast! Ze motiveert je echt en pusht vooral niet. Ze geeft je het gevoel dat je goed bezig bent en houdt het leuk voor je. Ik ben echt heel blijf dat ik meegedaan heb met de VoedingWijzer” - Rosalie

“Nadat ik een week lang het voedingsdagboek had bijgehouden, kreeg ik van Laura praktische tips om gelijk aan de slag te gaan. De eerste week verdween mijn opgeblazen gevoel al en verbeterde mijn ontlasting. Ook viel ik zelfs 2 kilo af in de eerste week. Dit alles voelt zo fijn. Daarnaast voel ik me ook een stuk fitter dan voorheen” - Lianne

"Ik  heb de VoedingWijzer als heel positief ervaren en ik zou deze zeker aanraden aan iedereen, die zich afvraagt wat de invloed van eten op je lichaamshuishouding is.

Van te voren dacht ik dat ik met name allemaal restricties opgelegd zou krijgen. Dit was niet het geval en de inzichten die ik van Laura kreeg hielpen me bij het maken van mijn keuzes.

Laura straalt veel enthousiasme en warmte uit en ze is een vrouw waar ik energie van krijg.

Heel erg bedankt Laura, voor je uitgebreide advies en je inspirerende gesprekken" - Beyke