Wil jij graag wat meer gezondheid in je gezin brengen, MAAR....

Denk jij ook dat je uren in de keuken moet staan om gezond te kunnen koken? Of dat je dan alleen maar boodschappen in een ‘geitenwollensokkenwinkel’ kunt halen? En dat je niks meer lekkers kunt eten?

Eerlijk is eerlijk, ik dacht dat wel altijd. Dat ik dan tig winkels af zou moeten voor mijn boodschappen en dat ik ’s morgens enorm lang bezig zou zijn om naar mijn werk te gaan. Niets is minder waar gebleken!

Wel hebben deze gedachten me er lange tijd van weerhouden om me te verdiepen in echt gezonde voeding. Ik at wel gezond, althans, dat vond ik want ik at elke dag groenten en fruit. Toch bleek er meer gezondheid te behalen dan ik voor mogelijk hield. En ook nog eens op een simpele manier. Nu voel ik me super energiek, zijn mijn opgeblazen gevoel en buikpijn verleden tijd én, het allerbelangrijkste, ik voed mijn dochters ook nog eens gezond op. Zodat zij, net als ik, een gezonde toekomst tegemoet gaan en later ook mama kunnen worden...

Header Samen met mijn meiden

Je wilt het beste voor je gezin

Ik stel me zo voor dat jij, net als ik, het beste wilt voor jouw  kroost. Of dat nu gaat om het geven van liefde en warmte of de juiste voeding. Alleen lukt het met het laatste binnen je gezin minder makkelijk. Omdat je geen inspiratie hebt voor gezonde tussendoortjes. Omdat je oogappel zeurt om crackertjes of een liga in plaats van een appel voor op school. Omdat je snel geneigd bent ’s avonds wat makkelijks te maken en weer tosti’s serveert. Of omdat je kinderen alleen maar limonade lusten en jij zoetigheid nodig hebt om de dag te starten.

Dat zou zomaar kunnen, toch? Je bent niet de enige! Er zijn namelijk flink wat gezinnen waarbinnen bovenstaande aan de orde van de dag is.

Zou je het anders willen? Wil jij samen met je gezin gezonder eten en leven, maar dan wel op een makkelijke manier?

Ook dan ben je niet de enige!

Lijkt je dat lastig? Geen zorgen, want met mijn online programma ‘Simpel&Gezond’ gaat het jou ook lukken!

Ja ja....

"Ja ja, dat zal allemaal wel” denk je nu misschien. Want tegenwoordig wordt er zoveel over voeding en gezondheid geschreven dat je je afvraagt wat nu waar is. Het ene moment moet je melk drinken voor sterke botten en het andere moment is melk ‘uit den boze’. Of al die verhalen over ‘superfoods’, dat zal vast wel een of andere hype zijn. En dan de gluten in brood; brood is toch gezond?

Ik begrijp je helemaal. Want een paar jaar geleden stond ik daar waar jij nu staat. Ik wilde ook heel graag gezonder eten. Voor mezelf, voor mijn dochters, voor ons gezin. Maar waar moest ik beginnen? Het heeft mij heel veel tijd gekost om dat allemaal te ontdekken en uit te vinden. Ik ben er zelfs opleidingen voor gaan volgen. Tijd en kosten die ik jou graag wil besparen! Want ik weet hoe kostbaar tijd is binnen een druk gezin. Jij werkt, manlief werkt, kinderen gaan naar school en/of de opvang. Sport, clubjes, feestjes andere sociale ‘verplichtingen’. Je agenda staat er bol van. En dan ontbreek het vaak aan de zin en tijd om ook nog eens gezond te koken. Toch?

Laat mij je helpen. Want dit zijn precies de redenen waarom ik het programma  ‘Simpel&Gezond’ heb ontwikkeld. Een jaarprogramma waarin ik je stap voor stap aan de hand mee neem, op weg naar een gezondere leefstijl. Zodat je weet wat écht gezond is. Zonder gedoe, met ingrediënten uit de supermarkt. Met gerechten die je kinderen ook lekker vinden.

Met de handen in het haar

Want man oh man, wat is het belangrijk dat je koters je maaltijd lekker vinden. Want als ze iets niet lusten, dan halen ze hun neus op, schuiven ze hun bord aan de kant en zit jij met je handen in het haar: krijgen ze wel voldoende vitaminen en andere goede voedingsstoffen binnen?

Herkenbaar hoor, ook hier in huize Nijman is dat regelmatig voor gekomen. Dat ik dacht van 'ggrrr, eet nu gewoon je eten op....!'

En dat, terwijl je ze graag nieuwe en gezonde smaken wil laten proeven.

Header Ggrrr... Eet nu gewoon je eten op!

Door de jaren heen heb ik geleerd hoe ik voeding op een simpele manier gezond kan maken.

En dat wil ik jou met het online programma ‘Simpel&Gezond’ ook graag leren. Op een praktische manier, zonder gedoe. Ik houd namelijk, net als jij, ook niet van gedoe.

Ik maak voeding op een simpele manier gezond

Gezonde voeding en een gezonde leefstijl hoeven niet moeilijk te zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat dit programma werkt. En heel veel andere enthousiaste ouders zijn je al voor gegaan.

Tijdens dit programma geef ik jou praktische informatie over voeding, simpele tips en uiteraard ook gezonde en makkelijk te maken recepten. Daarnaast maak ik je bewust van dat wat je qua gezondheid zelf in de hand hebt. En dat is veel meer dan je nu voor mogelijk houdt. Als je maar weet hoe het écht zit....

De inzichten die je opdoet en de handvatten die ik je geef tijdens onze persoonlijke coachsessies, hoef je dan alleen nog maar zelf toe te passen.

Ervaringen van anderen

“Ik vind het een dijk van een programma barstensvol GOUDEN TIPS!” - Petra

"Ik word nog steeds aangesproken dat ik er zo goed uit zie 🙂 Wat me het meest is bijgebleven is de bewustwording dat ik zelf veel meer in de hand heb dan ik altijd heb gedacht. Ik ben zo blij dat ik Laura heb leren kennen en dat zij mij geholpen heeft" - Linda

“Ik ben zo enorm blij met mijn new-me!” - Bianca

"STAP VOOR STAP"

Je ontvangt een jaar lang elke week persoonlijke coaching en inspiratie van mij in je mailbox. Daarnaast spreken we elkaar elke maand via skype of telefoon.

Coaching en inspiratie in de vorm van kleine stappen. Een kleine stap is namelijk veel makkelijker te zetten dan één grote. En daarom houd ik de wekelijkse stappen ook klein én simpel. Omdat ik alleen maar wil dat jij succes behaald.

En weet je? Al die kleine, simpele stappen bij elkaar vormen uiteindelijk een grote, positieve verandering voor jouw gezondheid en dat van je gezin. Kijk eens wat je uiteindelijk in een jaar kunt bereiken. Veel meer dan je nu kunt bedenken.

Wil jij dat ook?

Vraag je je nu af of het programma 'Simpel en Gezond' wel iets voor jou is? Dat begrijp ik.

Je vraagt je misschien zelfs wel af wat een online programma überhaupt is? En hoe dat dan gaat met die persoonlijke gesprekken.

Wat is een online programma?

Een online programma is een cursus waarvoor je de deur niet uit hoeft. Je ontvangt alle informatie op je computer, tablet of smartphone. Je krijgt van mij elke week een email met daarin super inspirerende en waardevolle informatie. Ik neem je een jaar lang aan de hand mee, dus je hebt aan het einde een schat aan informatie verzameld. Je ontvangt afwisselend, tips, recepten, informatie, nieuwe stappen, inspiratie en oplossingen. En dat allemaal zodat jij en je gezin een blijvend gezonde leefstijl eigen maken. Moeiteloos.

Eigen tempo

Je volgt  Simpel&Gezond in je eigen tempo. Dus dit programma is ook voor jou, als werkende mama van een druk gezin, uitermate geschikt.

Het hoeft namelijk niet allemaal tegelijk. Je doet het stap voor stap, op jouw eigen unieke manier. Zodat het binnen jouw gezinsleven toe te passen is.

 

En doordat je alle stappen van Simpel&Gezond in je eigen tempo volgt, bereik je het volgende:

 • Jullie eten gezonde, opbouwende voeding
 • Smakelijk eten voor het hele gezin
 • Eenvoudig klaar te maken maaltijden, zonder ingewikkelde recepten of lang in de keuken staan
 • Suikervrij voor zover jij dat wilt
 • Bewegen op een manier die bij je past
 • Meer energie en minder GRM#@P&%# buien
 • Een gezond gewicht, zonder gejojo en honger, want dit programma is geen dieet
 • “Zondigen” op een positieve manier, zonder schuldgevoel
 • Meer groenten en fruit en minder ‘meuk’ op een leuke en simpele manier
 • Ook voor op school, werk en onderweg
 • Met producten uit de supermarkt (oké, op een enkel ingrediënt na dan…)
 • Makkelijk vol te houden door de kleine stappen

 

Jij en je gezin zullen resultaten behalen die jullie enorm gaan motiveren. En daardoor houd je de aanpassingen in je voeding- en leefstijlpatroon veel makkelijker vast. Bijna moeiteloos zelfs.

En die persoonlijke coaching dan?

Ook onze persoonlijke gesprekken plannen we in op die momenten dat het jou goed uit komt. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we in het begin vaker contact hebben dan later in het jaar. Of dat we steeds aan het begin van een nieuwe module elkaar spreken. Samen bepalen we wanneer je jouw 10 gesprekken in zet; wat voor jou het beste werkt. Dus ook dat gaat in jouw tempo. Elk gesprek duurt een half uur en daarin spits ik me helemaal toe op jouw persoonlijke (gezins-)situatie. En kun je al je vragen stellen en je strubbelingen delen.

Header_bewust_eten_leven_en_genieten

Energiek en gezond

Ik help mama’s zoals jij om voeding binnen hun gezin op een simpele manier gezond te maken.

Zodat ook jij weer de gezondste versie van jezelf wordt en je kinderen gezond opgroeien. Door de jaren heen heb ik ervaren dat het beste wat ik voor mezelf én mijn gezin kan doen, is ervoor te zorgen dat ik de gezondste versie van mijzelf ben en blijf. Want als ik me energiek en gezond voel, dan inspireer ik mijn meiden om hetzelfde te doen. Ik ben een voorbeeld voor mijn kinderen, net als jij dat voor jou kinderen bent. En eerlijk is eerlijk, ik eet nog steeds chocolade en drink wijntjes. Ik leef niet als monnik.

En nu wil ik jou en je gezin helpen! Want ik gun jullie samen ook een gezond lichaam en een gezonde toekomst.

"Wat ga jij (weer) ervaren als je gezonder gaat eten....?"

Klik op onderstaande button en je gaat er de komende 52 weken achter komen 😉

Herkenbaar?

Simpel&Gezond is echt iets voor jou als jij je in één van het volgende herkent:

 • Je wilt meer groenten en fruit eten en weet niet hoe
 • Je vindt het moeilijk om minder te snoepen
 • Je wilt je kinderen minder suiker laten eten
 • Je vraagt je af of jij en je gezinsleden wel voldoende vitamines en andere voedingsstoffen binnen krijgen
 • Je wilt variëren in jullie voeding en je hebt daar inspiratie voor nodig
 • Je hebt al van alles geprobeerd en allemaal zonder (blijvend) resultaat
 • Binnen je gezin zijn klachten aanwezig zoals buikpijn, slecht kunnen poepen, eczeem, hoofdpijn, druk gedrag of juist vermoeidheid, onder- of overgewicht, minder makkelijk slapen
 • Je wilt weten wat voor jou en je gezin de juiste voeding is
 • Je wilt support van ‘lotgenoten’ in een besloten facebookgroep
 • Je wilt al je vragen kunnen stellen aan iemand met kennis en ervaring én die je begrijpt

 

Ik sta heel graag het komende jaar aan je zijde met tips, recepten, informatie, nieuwe stappen, inspiratie, een liefdevol luisterend oor en de spreekwoordelijk schop onder de kont waar nodig.

Zodat jij blijvend een gezonde leefstijl eigen gaat maken, samen met je gezin.

Zodat het moeiteloos gaat.

Zodat jullie weer kunnen genieten, vage klachten verdwijnen en je energieniveau weer omhoog gaat.

Kleine, simpele stappen voor een groots effect

Samen zetten we elke week een nieuwe, simpele stap op weg naar een gezonde leefstijl. Een kleine stap is namelijk veel makkelijker te zetten dan één grote.

En al die kleine, simpele stappen bij elkaar vormen uiteindelijk een grote, positieve verandering voor jouw gezondheid en dat van je gezin. Na een jaar hebben jullie je gezondheid zo'n enorme boost gegeven, dat houd je bijna niet voor mogelijk.

 

Onderwerpen die het komende jaar in ieder geval aan bod komen zijn:

 • minderen met suiker tot zoveel mogelijk suikervrij
 • hoe laat ik mijn kinderen meer groenten eten?
 • recepten voor alle eetmomenten van de dag
 • gezonde (school)traktaties
 • informatie over intoleranties en hoe je die kunt herkennen
 • makkelijk boodschappen doen
 • inspiratie voor 10-uurtjes
 • zin en onzin over superfoods, gluten en zuivel
 • welke keukenbenodigdheden zijn handig?
 • hoe maak je een goede smoothie?
 • hoe maak je simpel een gezonde soep zonder pakje?
 • boekentips
 • etiketten lezen

En nog veel meer….

 

Ook kun je je aansluiten bij de besloten Facebookgroep. Daarin kun je al je vragen aan mij stellen en ook je strubbelingen en successen delen. Gedeelde smart is tenslotte halve smart en een succes van een andere mama kan jou weer inspiratie geven als je het je even tegen zit. Mijn ervaring met deze besloten Facebookgroep is dat je elkaar kunt inspireren, steunen én tips kunt uit wisselen.

 

Ik ben elke dag in deze Facebookgroep te vinden met extra tips, recepten, inspiratie, FB live trainingen en nog veel meer.

Doe je ook mee?

En, begint het al te kriebelen? Heb je het gevoel dat je met dit programma en mijn persoonlijke coaching je gezonde leefstijl eindelijk waar kunt gaan maken? Ja toch?

Ik weet zeker dat ook jij stappen gaat zetten met Simpel&Gezond”. Want als ik het kan, dan kan jij het ook. Eerlijk waar, geloof me!

Doe je ook mee?

Jouw investering

Het programma Simpel&Gezond kost €947,-

Dat is een eenmalig bedrag en daarvoor krijg je elke week persoonlijke coaching in je mailbox en 10 telefonische/skype coaching gesprekken.

 

De motiverende lessen bestaan uit simpel toepasbare en uiterst effectieve tips, lekkere, gezonde én makkelijk te maken recepten, betrouwbare informatie en inspirerende inzichten. Daarnaast ontvang je door het jaar heen ook extra bonussen in de vorm van recepten en tips rond belangrijke dagen zoals sinterklaas, kerst en vakanties.

Een boordevol programma, wat de investering dubbel en dwars waard is.

Wat ga jij weer ervaren als je kinderen gezond en zonder zorgen opgroeien?

Veelgestelde vragen

 

Is een jaar niet veel te lang?

Een jaar lijkt lang en in de praktijk zal dat reuze meevallen. Door elke week 1 stap te zetten, 1 verandering in gang te zetten, pas je je leefstijl blijvend aan. En dat is wat je wilt.
Veel mensen overschatten zichzelf als ze bedenken wat ze in een maand kunnen doen. Dat is namelijk veel minder dan verwacht wordt. Daar tegenover onderschatten we onszelf wat ze in een jaar voor elkaar kunnen krijgen. Vandaar dat dit online programma een jaar duurt.

 

Is een online programma wel iets voor mij?

Als je ervan houdt in je eigen tempo te leren dan is dit programma écht iets voor jou. Als je twijfelt, kun je altijd contact met me opnemen: info@gezondegezinnen.nl Dan bekijken we samen of dit programma nu op dit moment voor jou handig is om te volgen. Ik ben daar heel eerlijk in. Als ik vermoed dat het geen goed idee is dit programma te volgen, dan zal ik je dat zeker tegen je zeggen. Als je moeite hebt met zelfstandig leren, dan raad ik je zeker het VIP programma aan. Dan coach ik je namelijk persoonlijk en ben ik jouw spreekwoordelijk  ‘stok achter de deur’.

 

Wat gaan we doen tijdens de coach gesprekken?

Tijdens onze persoonlijke coach gesprekken, speel ik helemaal in op jouw behoeften van dat moment. Wat gaat goed en kun je verder uitbouwen? Waar loop je tegenaan en heb je mijn hulp bij nodig? Ik leg de vinger op spreekwoordelijke plekken en bijt me als voedingsdetective helemaal vast in jouw persoonlijke situatie.

 

Ik wil het online programma graag volgen zonder persoonlijke coaching, kan dat ook?

Ja dat kan ook. Klik hier als je alleen het online programma wilt volgen, zonder persoonlijke aandacht en coaching.

 

Weet je zeker dat dit programma ook voor mij werkt?

Ja, ik weet zeker dat als jij de stappen volgt uit dit programma, dat jij resultaat gaat behalen. Bedenk echter wel dat voor niks de zon opgaat. Met andere woorden: je zult wel zelf actie moeten ondernemen. Alleen de e-mails lézen, werkt niet. Want als je blijft doen wat je altijd deed, dan blijf je krijgen wat je altijd kreeg...

 

Kan ik het programma echt in mijn eigen tempo volgen?

Ja, je bepaalt zelf het tempo. Ik stuur je wel elke week een e-mail en het is aan jou of je die stap ook daadwerkelijk in die week gaat zetten of dat je dat later gaat doen. Als jij langer over de stap van de week ervoor wilt doen, dan is dat natuurlijk ook helemaal prima. De informatie in alle e-mails blijven voor jou beschikbaar, want ze zitten in je mailbox. Net als eventuele downloads. Je volgt dit programma geheel in jouw tempo. Ook zijn er 'rustweken', waarin je bijvoorbeeld alleen recepten ontvangt. Deze weken kun je gebruiken om in te halen.

 

Ik weet niet of ik wel elke week tijd heb om voor de lessen?

Geen probleem! Je doet dit programma in eigen tempo op de dagen dat het jou uit komt. Elke week ontvang je een nieuwe les en jij bepaalt zelf wanneer je de les gaat volgen. Daarnaast behoud je levenslang toegang tot alle lessen (alles zit namelijk in je mailbox) dus je kunt er echt zolang over doen als je zelf wilt.

 

Wanneer kan ik beginnen met Simpel&Gezond?

Je kunt starten wanneer je wilt, oftewel direct. Want zodra je je hebt ingeschreven ontvang je de eerste email en daarna elke week de volgende e-mail.

Tip: voeg het e-mailadres van GezondeGezinnen toe aan de contactpersonen van je mailprogramma, dan weet je zeker weet dat de e-mails niet in je spambox terecht komen.

 

Er komen voedselintoleranties voor binnen mijn gezin, kan ik dan wel mee doen?

Jazeker! Dit programma houdt rekening met intoleranties voor zuivel (lactose) en gluten. Op een paar recepten na zijn alle recepten zonder koemelk, gluten en granen. En anders vermeld ik er altijd bij hoe je deze kunt vervangen. Dat geldt ook voor de recepten waar noten in zijn verwerkt.

Daarnaast zijn vrijwel alle recepten ook vrij van schadelijke E-nummers. Geraffineerde suikers worden sowieso gemeden in de recepten.

                                                                                                                                  

Ik word hopelijk toch niet zo’n ‘healthfreak mama’ hè?

Nee, maak je geen zorgen! Dat hoeft niet. Die keuze maak je zelf 😉 En als je  dat niet wilt, dan gebeurt dat ook niet. Wat wel gebeurt is dat je je bewuster wordt van wat voeding met jullie gezondheid kan doen. Zowel in positieve als in negatieve zin. Je zal dus eerder een bewust gezonde moeder worden. En dan ook nog eens op de momenten dat jij dat wilt.

 

Ik vind het wel veel geld voor een cursus die alleen maar online is, hoe kan dat?

Ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken. Bedenk eens wat je allemaal kunt doen en wat het je oplevert als je dit programma volgt. Welke deuren gaan dan voor je open die nu nog gesloten blijven? Hoeveel is dat je waard? Je gezondheid is je grootste goed. Dit programma is een investering én uiteindelijk ook een cadeau voor jezelf én je gezin. Want zij liften mee met de dingen die jij leert.

 

Kan ik dit programma ook in termijnen betalen?

Ja, dat kan zeker. Neem daarvoor contact met mij op via info@gezondegezinnen.nl Het is mogelijk om in 3, 6 of 10 termijnen te betalen.

 

Kan ik dit programma ook met iemand anders samen kopen?

Nee. Mijn spreekwoordelijke bloed, zweet en tranen heb ik in het ontwikkelen van dit online programma gestopt. Ik hoop dat je dat begrijpt en dat je mijn werk respecteert.

 

Wie doen er met dit programma mee?

Dit programma heb ik speciaal ontwikkeld voor mama’s die op een simpele manier actie willen ondernemen om de gezondheid van hun gezin weer in eigen hand te nemen. Je zult dus andere mama’s tegen komen die, net als jij, geïnspireerd willen raken door gezonde voeding, makkelijke recepten, simpele tips. Mama’s zoals jij dus 😉

 

Laura, waarom heb je dit programma gemaakt?

Ik heb een missie en dit online programma helpt mij mijn missie waar te maken. Ik geloof namelijk oprecht dat ALLE kinderen in Nederland gezonder kunnen opgroeien dan nu het geval is.
Daarom is het mijn missie om jou als ouder te inspireren om voeding op een simpele manier gezond te maken, zodat je kind gezond opgroeit en jullie samen een gezonde toekomst tegemoet gaan. Je kind weet niet beter... je kind gebruikt jou als voorbeeld. Als jij, lieve mama, gezond eet, leeft en geniet, dan volgt je kind als vanzelf.

 

Ik heb nog een andere vraag, bij wie kan ik terecht?

Voel je welkom om al je vragen over dit programma aan me te stellen. Ik help je graag! Stuur me gerust een email: info@gezondegezinnen.nl