Rosalie

Van tevoren was ik bang dat er teveel druk achter zou komen te zitten, dat er werd verwacht dat ik teveel dingen tegelijk ging aanpassen. Niets bleek minder waar! Laura heeft mij goed begeleid, echt met kleine stapjes tegelijk. Ze werkte met kleine doelstellingen per keer en gaf me de ruimte om dit te halen….

Van tevoren was ik bang dat er teveel druk achter zou komen te zitten, dat er werd verwacht dat ik teveel dingen tegelijk ging aanpassen. Niets bleek minder waar! Laura heeft mij goed begeleid, echt met kleine stapjes tegelijk. Ze werkte met kleine doelstellingen per keer en gaf me de ruimte om dit te halen. Ze luisterde goed naar wat IK wilde en maakte zo mijn VoedingWijzer persoonlijk. Ze gaf me het gevoel dat alles wat ik bereikte, al waren het soms maar kleine stapjes, goed was en dat vond ik fijn. Zo werd ik ook trots op wat ik deed. Ik denk dat dat ook echt de manier is om mensen te motiveren.

Ik ben nu voornamelijk veel bewuster bezig met eten. Drink nu water met mineralen en let wat meer op het balans tussen de koolhydraten/ eiwitten en goede vetten die ik tot me neem. Ook zorg ik ervoor dat ik wat meer waarde hecht aan ontspanning en dat de wijzer naar inspanning niet teveel doorslaat.
Ik heb sowieso veel minder last van een opgezette buik en als ik dat wel heb, weet ik vrijwel gelijk waar dit door komt.

Als ik heel eerlijk ben dan zou ik de VoedingWijzer aan iedereen willen aanbevelen! Het is goed om eens te laten kijken naar je voedingspatroon. Om te kijken of het in balans is of dat er nog wat aangepast kan worden. Niks hoeft drastisch te worden veranderd, zelfs met kleine stapjes kan je echt al veel veranderen. Ook qua energie-huishouding.

Laura is echt zo leuk en enthousiast! Ze motiveert je echt en pusht vooral niet. Ze geeft je het gevoel dat je goed bezig bent en houdt het leuk voor je. Aanpassing op eigen niveau. Ik ben echt heel blij dat ik meegedaan heb met de voedingswijzer.

Vorige bericht

Volgend bericht

Laat een reactie achter