Snacks

Alhoewel ik meer van het zoete ben, heb ik zo nu en dan ook echt wel zin in iets hartigs. Op zaterdagavond bijvoorbeeld, met een wijntje 😉 De meeste hartige snacks uit de supermarkt zitten echter vol met transvetten en E-nummers waar je lichaam niet tegen bestand is.

Als ik hartige snacks maak, dan wil ik dat deze me voeden en dat ik er energie van krijg. Maak deze recepten en ervaar zelf dat je ook hartig kunt snoepen zonder dat je een inkakmoment krijgt.

Eet smakelijk!

borrelnoten - gezondegezinnen.nl

Super lekkere borrelnoten, zonder E-nummer fratsen

Deze super lekkere borrelnoten, zonder E-nummer fratsen zijn zo gemaakt Ên nog gezond ook. Niet gedacht he, dat borrelnoten gezond kunnen zijn 😉 Wel als je ze op deze manier maakt. Rauwe noten met kruiden in de oven. Het is alleen even wachten totdat de oven zijn werk gedaan heeft.

Lees verder...
pindakaas - gezondegezinnen.nl

Huisgemaakte pindakaas

Als je in een supermarkt ‘huisgemaakt’ op een product ziet staan, dan schijn je sneller geneigd te zijn om juist dat product aan te schaffen. Dat ‘huisgemaakt’ triggert iets in onze hersenen waardoor we denken dat dat beter, lekkerder of smaakvoller is. En dat vind ik nu ook met pindakaas.

Lees verder...
popcorn - gezondegezinnen

Zo simpel is zelf popcorn maken

Of je nu zoet of zout wilt; popcorn is heel makkelijk zelf te maken! En als je voor de zoute variant Keltisch zeezout gebruikt in plaats van ‘gewoon’ keukenzout, dan krijg je gelijk extra mineralen binnen. Een stuk gezonder dus dan de supermarktpopcorn.

Lees verder...
Online support - chat
 
Chat
 
Online support - chat
+