Check je darmbacteriën en ontdek hoe jouw lichaam er voor staat!

De wetenschap krijgt een steeds beter inzicht in hoe en welke bacteriën onze gezondheid beïnvloeden. De samenstelling van je microbiota (= die 2kg bacteriën die je elke dag in je dikke darm met je mee draag) wordt o.a. bepaald door genetische factoren, maar wordt ook beïnvloed door leefstijl zoals voeding, slaap, beweging en stress.

Met de moderne technieken, waar MyMicroZoo gebruik van maakt, kunnen we bepalen welke bacteriën, en in welke mate, in jouw dikke darm aanwezig zijn.

 

De microbiotica, psyche en voeding

De darmgezondheid heeft niet alleen invloed op de lichamelijke gezondheid, maar ook op ons geestelijk welzijn. Onze voeding bestaat uit eiwitten, vetten en koolhydraten, aangevuld met mineralen en vitamines. Door een speciaal samengesteld voedingsplan in te zetten kan de balans tussen lichaam en geest geoptimaliseerd worden. Wat weer een positief effect heeft op je afweer, stemmingen en prestaties.

De darmbacterietest van MyMicroZoo geeft antwoord op de vraag hoe jouw darmbacteriën jouw gezondheid beïnvloeden

Voordelen van het doen van een darmbacterietest van MyMicrooZoo:

  • De uitslag helpt je slimmere keuzes te maken voor voeding en leefstijl
  • Je begrijpt hoe jouw spijsvertering werkt
  • Je leert hoe je de absorptie van voedingsstoffen kunt verbeteren
  • Het helpt je om je energielevel te vergroten en eventuele sportprestaties te verbeteren
  • De test kan ook gebruikt worden om je voortgang in kaart te brengen
  • Je ontvangt de resultaten in een overzichtelijke vorm gepresenteerd, waarbij je snel kunt zien wat jouw bacteriesamenstelling
  • Je leert welke aanpassingen je het beste in je voedingspatroon kunt opnemen om een zo gezond mogelijke microbiota te krijgen.
  • Doordat we de meest geavanceerde DNA analyse technieken gebruiken die momenteel beschikbaar zijn, zijn de resultaten uitermate betrouwbaar

 

En ik ga je helpen de darm-analyse te lezen! Zodat je weet welke darmbacterien je bij je draagt, welke je zou moeten vermeerderen en welke je zou moeten elimineren. Daardoor breng je jouw darmflora weer in balans en ga jij je weer fit en vitaal voelen.

Hoe gaan we te werk?

Na het bestellen van de bestelkit via MyMicroZoo laat je mij via onderstaande button weten dat je de uitslag door mij wilt laten uitlezen.

Zodra je betaalt hebt, ontvang je van mij aanvullende vragenlijsten. Zodra ik deze retour heb en de uitslag van darmbacterietest is beschikbaar, ga ik voor je aan de slag.

Aan de hand van de antwoorden en de uitslag van de MyMicroZoo analyse maak ik een voedings- en suppletieadvies op maat voor je. Daarna plannen we een (online) afspraak (30 minuten) in om de uitslag van de analyse te bespreken. Het voedings- en suppletieadvies dat ik je dan geef, stuur ik je ook per mail toe.

"Breng je darmflora in balans en voel je weer fit en vitaal"

Wist je trouwens al dat de bacteriesamenstelling van je dikke darm bij iedereen verschillend is?

Via MyMicroZoo kun je op eenvoudige wijze de samenstelling van je microbiota zien, en inzicht krijgen hoe je jouw vitaliteit kunt verbeteren.

Jouw persoonlijke MyMicroZoo rapport geeft een overzicht van de bacteriën die specifiek zijn voor jou. Op basis van de huidige kennis en microbioom onderzoek geven we inzicht in de balans tussen gezondheidsbijdragende en minder goede bacteriën. Na het doen van een microbiota analyse geef ik je voeding- en leefstijladviezen waarmee je die samenstelling positief kunt beïnvloeden.

Samen met MyMicroZoo volg ik de wetenschap rondom het microbioom op de voet om er voor te zorgen dat jij het beste advies krijgt om een zo'n gezond en vitaal mogelijk leven te leiden.

GezondeGezinnen is officieel partner van: