Zo lukt het jou ook om je goede voornemens vol te houden!

Een van de dingen die veel mensen in december bezig houden, zijn "goede voornemens". Welk goede voornemen het ook is, dat verschilt per persoon: een paar kilo afvallen, stoppen met snoepen, minderen met suiker, gewoon gezonder eten, meer bewegen, een cursus volgen, leren mediteren et cetera.

Echter, slechts 10% van de mensen die vol goede moed starten met deze goede voornemens, houdt het ook daadwerkelijk het hele jaar vol... Schrikbarend weinig als je het mij vraagt.

Uiteraard wil jij  bij die 10% horen, toch? Maar hoe doe je dat dan? Laat mij je helpen! Vraag hieronder de Simpel&Gezond checklist aan. Boordevol tips om je goede voornemens voor een gezonde leefstijl dit keer wél echt vol te houden.

Dit zeggen anderen over mijn werkzijze:

"Ik wilde meer weten over gezonde voeding. Wat het effect daarvan zou zijn op mijn doen en laten. Wat me het meest is bijgebleven is de bewustwording dat ik zelf veel meer in de hand heb dan ik altijd heb gedacht. 

Ook word ik nog steeds aangesproken door anderen, dat ik er zo goed uit zie. Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen, Laura, en dat je mij geholpen hebt!” - Linda

"Ik vind je teksten en woordkeuze heel inspirerend. Je kunt zien dat je echt staat voor wat je zegt. Op een heel prettige manier. Laagdrempelig en vooral heel positief. Het maakt dat mensen een en ander echt willen gaan veranderen."- Christel

"Je schrijft luchtig en je blijft ruimte geven. Dat vind ik echt heel knap. Daardoor voelde ik me als beginner op dit pad ook echt gesteund.
Je geeft duidelijke informatie zonder belerend over te komen. Dat werkt enorm motiverend!
Laura, ik hoop dat je nog veel mensen zult inspireren" - Mirjam

Vaak zeg ik dat je niet van de spreekwoordelijke 'vloer op zolder’ kunt. Vaak wil je te veel in één keer en dat gaat niet. Doe je dat wel dan ga je geheid bij die 90% horen. Begin dus klein en download eerst de checklist.

 

Inmiddels passen al meer dan 1500 vrouwen mijn tips en adviezen met succes toe. En als het voor hen werkt, dan werkt het vast en zeker ook voor jou 🙂

 

Gezonde Groeten van Laura

P.S. Je gegevens zijn veilig bij mij. Zoals je hier kunt lezen in mijn privacy verklaring 

Hi, ik ben Laura - gezondegezinnen.nl