Meer dan 30 praktische tips voor meer gezondheid binnen jouw gezin

In de gratis GezondeGezinnen Gids zul je gaan ontdekken:

» Hoe ook jij voeding op een simpele manier gezond kunt maken

» Welke voedingsmiddelen goed zijn voor jullie gezondheid en welk juist niet

» Hoe je je kinderen op een leuke manier gezond kunt laten opgroeien

» Welke effectieve gewoontes ervoor zorgen dat jij lekkerder in je vel komt te zitten

» Wat de absolute DO's zijn voor een gezonde leefstijl

» Wat de absolute DON'Ts zijn voor een gezonde leefstijl

» Dat alle tips die ik je geef stuk voor stuk simpel toepasbaar zijn, ook binnen een druk gezinsleven

"Ik wilde meer weten over gezonde voeding. Wat het effect daarvan zou zijn op mijn doen en laten. Wat me het meest is bijgebleven is de bewustwording dat ik zelf veel meer in de hand heb dan ik altijd heb gedacht. 

Ook word ik nog steeds aangesproken door anderen, dat ik er zo goed uit zie. Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen, Laura, en dat je mij geholpen hebt!” - Linda

"Ik vind je teksten en woordkeuze heel inspirerend. Je kunt zien dat je echt staat voor wat je zegt. Op een heel prettige manier. Laagdrempelig en vooral heel positief. Het maakt dat mensen een en ander echt willen proberen. Ik ben blij met de GezondeGezinnen Gids!"- Christel

"Je schrijft luchtig en je blijft ruimte geven. Dat vind ik echt heel knap. Daardoor voelde ik me als beginner op dit pad ook echt gesteund.
Je geeft duidelijke informatie zonder belerend over te komen. Dat werkt enorm motiverend!
Laura, ik hoop dat je nog veel mensen zult inspireren" - Mirjam

Wil jij ook op een eenvoudige en leuke manier meer gezondheid in je gezin brengen? Laat mij je dan de komende tijd een aantal tips sturen. Mijn tips zijn stuk voor stuk simpel toepasbaar, ook binnen een druk gezinsleven.

In de GezondeGezinnen Gids deel ik 10 effectieve gewoontes en meer dan 30 praktische tips met je die je vanaf vandaag al stap voor stap kunt gaan inzetten. Pas er elke week één toe en ervaar welke boost je jouw gezondheid (én die van je gezin) binnen 3 maanden gaat geven.

Je hebt veel meer in eigen hand dan dat je nu denkt. Want ja, ook jij kunt voeding op een simpele manier gezond maken.

Inmiddels hebben al meer dan 1500 mama's mijn tips en gewoontes uit de GG-Gids met succes toegepast binnen hun gezin. Als het voor hen werkt, dan werkt het vast en zeker ook voor jou 🙂

 

Gezonde Groeten van Laura

P.S. Je gegevens zijn veilig bij mij. Zoals je hier kunt lezen in mijn privacy verklaring. Daarnaast ontvang je de komende tijd mails van mij met nog meer tips om voeding op een simpele manier gezond te maken.  Uitschrijven kan heel eenvoudig in elke mail.

Hi, ik ben Laura - gezondegezinnen.nl