Veel mama's willen zich, net als jij, fitter, slanker en energieker voelen.

Zij worstelen zich van eetmoment naar eetmoment door de dag heen om op die manier maar voldoende energie te ervaren. Helaas is dat vaak van korte duur; de energiedip ligt op de loer. Net als het suikermonster in je hoofd dat je er toe dwingt om weer te gaan eten. En dan hoop je maar dat het dit keer een appel of een zelf klaargemaakte gezonde maaltijd is, in plaats van weer een greep in de snoeppot of afhaalpizza... Want koken tijdens na een lange (werk)dag daar heb je niet altijd zin in. Toch?

gezondheid versterken

Herkenbaar?

Ik kom het in mijn praktijk in ieder geval vaak genoeg tegen. En weet je? Suiker is een van de grootste boosdoeners van die energiedipjes gedurende de dag en het steeds maar weer trek hebben.

Daarnaast zorgt suiker er ook voor dat je moeite hebt met wakker worden 's morgens. En ook voor een opgeblazen buik, niet goed kunnen poepen en hoofdpijn. En dan heb ik het nog niet eens over de lange termijn effecten van (veel) suiker eten... dat gaat echt veel verder dan 'alleen maar' de kans om suikerziekte te ontwikkelen.

 

Daarom is het (veel) minderen met suiker echt cruciaal voor een goede gezondheid. Je afweersysteem krijgt weer een boost als je minder suiker eet; je kunt beter nadenken; je spijsvertering krijgt rust en tijd om te herstellen en je gaat veel beter in je vel zitten.

 

Ik raad dan ook elke mama aan om te stoppen met het eten van suiker; of het in ieder geval zoveel mogelijk te minderen.

Omdat ik uit ervaring weet, dat het stoppen met suiker eten best een struikelblok kan zijn (zeker als je ook je kinderen mee laat doen), heb ik een heel praktische online cursus ontwikkeld:

 

“Blijvend suikervrij zonder gedoe”

 

Deze online cursus is écht zonder gedoe en heel laagdrempelig om te volgen. Juist ook voor mama's met een druk gezin en een volle (werk)agenda. Ik heb er namelijk voor gezorgd dat deze online cursus zeer effectief is met heel praktisch toepasbare tips.

Omdat ik wil dat jij je fit, gezond, slank en energiek gaat voelen, houden we het praktisch, doeltreffend en simpel. Dus geen ingewikkelde recepten of lastige oefeningen. Nee, simpele tips die je heel makkelijk kunt toepassen. Oók tijdens werkdagen.

 

Dus ben je echt klaar met die eeuwige hang naar suiker, de suikercravings en met de bijbehorende energiedips? Wil je een paar kilo afvallen zonder die eeuwige honger? Wil je je weer fit en energiek voelen? Of heb je gewoon een duwtje in de spreekwoordelijke rug nodig om een suikervrije leefstijl op een simpele manier écht eigen te maken?

 

Doe dan nu mee met 'Blijvend suikervrij zonder gedoe, want dan profiteer je vandaag nog van een fikse korting!

Ook ontvang je de volgende bonussen helemaal gratis als je nu besluit om mee te doen.

 

[Bonus 1] e-book met meer dan 20 suikervrije tussendoortjes twv €11,-

 

[Bonus 2] Onbeperkt toegang tot de besloten Simpel&Gezond community groep met gelijkgestemde deelneemsters, waarin je al je vragen en strubbelingen kwijt kunt en waar ik ook dagelijks aanwezig ben om je te helpen twv €97,-

 

[Bonus 3] Persoonlijke begeleiding door middel van maandelijkse coachingssessies in deze communitygroep, waarin ik persoonlijk met je mee kijk twv € onbetaalbaar,-

 

Poeh… dat zijn een boel waardevolle bonussen zeg… en het toffe is, je krijgt ze allemaal gratis wanneer je je nú inschrijft.

Bevestig vandaag nog je deelname aan deze cursus, dan betaal je slechts €47,- in plaats van €197,-

Ik ga je in 5 weken leren hoe het nu precies in elkaar zit met suiker en je bloedsuikerspiegel. Wat is dat eigenlijk 'je bloedsuikerspiegel' en waarom is het noodzakelijk om deze 'in balans te houden'. En hoe doe je dat dan? Ik leg het je allemaal heel simpel uit. Ook vertel ik je hoe je met een aantal simpele stappen ervoor zorgt dat je geen suikercravings en energiedips meer krijgt. Deze stappen zorgen er ook voor dat jij na een drukke werkdag en dito avond, de volgende ochtend toch fluitend opstaat als je kinderen je wakker maken.

Uiteraard laat ik je ook inzien waarom je zoet eet en hoe je een suikervrije leefstijl op een eenvoudige en leuke manier kunt volhouden. En dat allemaal zonder gedoe, want daar houd ik zelf ook niet van 😉

 

Met als resultaat dat je je energieker en fitter gaat voelen

Je broekriem minder strak zit

Je minder behoefte hebt om te snaaien

Je weer helder kunt nadenken zonder 'watten' in je hoofd

Je weer normaal naar de WC kunt gaan

Je het vertrouwen in je lichaam weer terug krijgt

En als 'extra bonus' ben je gelijk het goede voorbeeld voor je kinderen, zodat zij gezonder de toekomst tegemoet gaan

En jullie suikerziekte voorblijven. Voorkomen is tenslotte gezonder dan genezen, nietwaar?

 

Dit is een tijdelijk aanbod. De prijs gaat binnenkort omhoog naar €197,-

Dus gun jezelf meer energie en een blijvend gezond lichaam, je hebt tenslotte nog wat jaren voor de boeg...

HEADER_contact