Beyke

Van te voren dacht ik dat ik met name allemaal restricties opgelegd zou krijgen. Een van mijn eerste reacties was bijvoorbeeld ’ik ben een enorme snoeper, en ik wil wel mijn boodschappen bij de AH willen doen’. Haha, grappig genoeg kwam het terugbrengen van de suiker volledig uit mezelf. Inzichten die ik van Laura kreeg…

Van te voren dacht ik dat ik met name allemaal restricties opgelegd zou krijgen. Een van mijn eerste reacties was bijvoorbeeld ’ik ben een enorme snoeper, en ik wil wel mijn boodschappen bij de AH willen doen’. Haha, grappig genoeg kwam het terugbrengen van de suiker volledig uit mezelf. Inzichten die ik van Laura kreeg hielpen me wel bij mijn keuzes.

Er viel veel samen, een film op tv over de werking van suiker, artikelen die ik zelf al had gelezen en mijn cadeau dat ik begeleiding van Laura kreeg. Ik eet nagenoeg geen geraffineerde suikers meer en ben veel bewuster met mijn eten om aan het gaan. Koop vlees bij de biologische slager, maar het teruggaan in ‘gezond snoepen’ is de grootste verandering in mijn leven.

Ik  heb de VoedingWijzer als heel positief ervaren en ik zou deze zeker aanraden aan iedereen, die zich afvraagt wat de invloed van eten op je lichaamshuishouding is en aan diegenen die graag minder suiker wil gaan eten.

Laura straalt veel enthousiasme en warmte uit en ze is een vrouw waar ik energie van krijg.

Heel erg bedankt Laura, voor je uitgebreide advies en je inspirerende gesprekken. Heel veel succes met je passie.

Vorige bericht

Volgend bericht

Laat een reactie achter